We nemen tijdelijk afscheid.

31-08-2015 21:15

Het is jullie alvast opgevallen dat we de laatste tijd niet meer zo veel actief zijn .Dit komt omdat we heel druk zijn met andere activiteiten. 

We kondigen helaas aan dat we tijdelijk gaan stoppen met vragen te beantwoorden en het gamenieuws 100% op te volgen. Deze beslissing hebben we niet zomaar genomen. We hebben hierover lang over na gedacht en we zijn tot een besluit gekomen dat we 2 grote activiteiten niet kunnen combineren wegens tijdsdruk. 

We hebben er lang over nagedacht over dat we onze 2 belangrijkste activiteiten kunnen combineren: Gamers helpen en op de hoogte houden van al het PlayStation / gamenieuws en onze studies. Dit is helaas niet combineerbaar. We hebben gamers altijd graag geholpen en willen dat altijd blijven doen. We hebben geweldige tijden beleefd en bedanken iedereen voor hun feedback en support. 

We hopen op julie begrip en danken jullie voor al jullie feedback en het vertrouwen in ons. We zijn er altijd geweest voor de gamers en we zullen dat altijd blijven. Wij blijven ook altijd gamers. 

We geloven dat al jullie vragen over PlayStation kunnen beantwoord worden door Sony via twitter, telefoon en e-mail. Voor het gamenieuws zijn we natuurlijk niet de enige die dit hebben meegedeeld. onze collega's van andere sites zullen jullie met plezier al het gamenieuws dagelijks meegeven.  

 

Onze site zal wel online blijven omdat we hier wel aan blijven werken. En als we terugkomen om deze volledig een nieuw design te geven. We danken iedereen voor de feedback en support. Tot midden september zijn we nogwel bereikbaar voor jullie vragen via Twitter. 

 

PlaystationGroup

Games are our Passion