PSN Onderhoud dinsdag 18 augustus

11-08-2015 13:12
Sony heeft een nieuw onderhoud aangekondigd voor PSN. Het onderhoud zal gebeuren op 18 augustus tussen 09:00 en 10:30. Vergeet niet dat het eind uur niet helemaal vast staat en dat het onderhoud soms kan uitlopen. Als dit het geval is zal je moeten wachten tot Sony heel PSN heeft gestest voor dat ze PSN weer online stellen. Sony probeert het onderhoud natuurlijk zo snel mogelijk af te ronden en PSN zo snel mogelijk weer online te brengen na een grondig onderhoud. 
 
Sony doet dit onderhoud om aanpassingen te doen aan PSN. Dit kan gaan door nieuwe servers te plaatsenn de beveiling te verbeteren of andere essentiële zaken die PSN nodig heeft. Sony geeft hierover nooit veel info naar buiten maar dat kunnen we begrijpen.
 
Tijdens het onderhoud kan je het volgende niet doen:
  • Account Management
  • aankopen in de PlayStation Store
 
Online gamen zal wel mogelijk blijven maar instabiliteit kan optreden. Vergeet daarom niet je PS4 te activeren als primaire console. 
 
 
Sony zal het onderhoud uitvoeren op 18 augustus tussen 09:00 en 10:30. Dit is 1 dag voor de bèta van Black Ops 3, of het onderhoud er indirect iets mee te maken heeft is niet bekend maar het kan natuurlijk geen kwaad dat Sony voor een grote bèta zoals Black Ops 3 PSN nog eens een onderhouds beurt geeft.