Alles over het verloop van black ops 3 bèta

13-08-2015 20:55

Activision heeft duidelijkheid gegeven hoe de bèta van Black Ops 3 zal verlopen en hoe je kan meedoen. 

Als je de game hebt ge pre orderd (dat verplicht is) moet je de code via de website van Black Ops 3 ingeven. Eens je de code hebt ingegeven en alle stappen hebt gedaan moet je wachten. Nu heeft Activision meegedeeld wanneer je exact je bèta code krijgt. 

  • Als je de bèta code via retailer hebt gekregen ontvang je op 19 augustus vanaf 12 am PST de code in je mail. Je moet alleen niet verwachten dat je op het exacte uur je code krijgt. 
  • Als je de Black Ops 3 hebt besteld via de PS Store krijg je geen code want dan mag je direct meedoen met de bèta 
 
De bèta zelf zal ongeveer 15GB van je PS4 vragen. We raden je aan om de bèta dan in rustmodus te downloaden om optimale download snelheid te garanderen. 
 
Tijdens de bèta zal er ook gewerkt worden aan de servers dus het kan zijn dat de servers afentoe eens even offline gaan voor onderhoud. De status van de servers kan je dan volgen via de officiele twitter van Treyarch 
 
En zoals bij de meeste bèta's zal ook in de Black Ops 3 bèta je progress niet meegaan naar de volledige game. De bèta is bedoeld om de game te testen en aan te passen aan de feedback van de gamers. 
 
Meer info over welke mappen en modes je kan spelen via volgende link: mappen en modes Bèta Black Ops 3